NAM JAI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 92 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nam Jai. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2024 om 20:47 Ik ging hier vroeger heel graag eten! Nu thuis besteld vond ik het niet super lekker
19 feb 2024 om 23:05 Bestelling duurde 2h voor toe te komen maar was wel lekker
16 dec 2023 om 22:45 Verkeerde bestelling binnengekregen. Kip in plaats van scampi’s
26 aug 2023 om 21:19 Te lang moeten wachten Besteld smiddags om om 18.15u te leveren Pas levering 18.55u
28 jul 2023 om 1:54 Food was delicious and still warm !
17 jun 2023 om 20:18 Het eten was oké maar het gehakt was bijvoorbeeld onvoldoende gebakken. Levering was vlot.
13 jun 2023 om 12:12 De rode curry was heel lekker, al was de bamboe wel nog erg hard. De massaman curry viel minder in de smaak, grote brokken aardappel ook. Doorweekte zak wegens uitgelopen curry: doos valt open op straat. Bezorging gevraagd om 19.45, aangekomen 20.15
22 mei 2023 om 18:56 Erg lekker en nog goed warm bij aankomst. Een van de sausjes was wel uitgelopen door een slecht gesloten potje. Maar dat is een detail in een voor het overige fijne ervaring.
21 nov 2022 om 21:55 Super lekker eten. Ik bestel hier zeker nog. Zelf mijn opmerking om het pikant te maken werd goed opgevolgd. Ik kreeg er een potje lekkere kruiden bij, zo kon ik naar eigen smaak de pikantheid toevoegen.
7 aug 2022 om 22:42 Het eten was niet super, het was okay.. Niet voor 15 euro...